Bilete Timisoara: Concert Caritabil Paper Cut & Kaleton | Copii și Zâne | În Spatele Casei - 14 iun, ora 19:00 - Casa Tineretului FITT Timișoara

Timisoara: Concert Caritabil Paper Cut & Kaleton | Copii și Zâne | În Spatele Casei

Casa Tineretului FITT Timișoara, Timișoara

vineri, 14 iunie, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

În data de 14 iunie, de la ora 19:00, trupa Paper Cut susține un concert caritabil În Spatele Casei Tineretului. Toate încasările și donațiile vor merge direct către Asociația Copii și Zâne care organizează activități educative și recreative pentru copii cu întârzieri în dezvoltare, dar și pentru copii tipici.
???? Donațiile pot fi oferite online pe fitt.iabilet.ro sau la intrare în ziua evenimentului.
???? Open doors: 19:00
???? Opening act: Trupa Kaleton
Trupa Paper Cut s-a format în 2022 și a reușit să susțină câteva concerte în oraș. Recent, au lansat primul lor single intitulat “A Thousand Paper Cuts”. Componența trupei este alcătuită din membri cu experiență, trecuți de prima tinerețe, dar cu un entuziasm maxim:
Vadim Crușcov - Voce
Juli Vass - Voce
Cristi Buta aka Morrison - Chitară
Vidor Buta - Chitară
Cosmin Costea aka Ajax - Bass
Ovidiu Calancea aka Ova - Tobe
Evenimentul are loc cu sprijinul Fundației Județene pentru Tineret Timiș (FITT).
Despre Asociația Copii și Zâne:
Asociația oferă programe de recuperare pentru copii și adolescenți cu autism și alte întârzieri de dezvoltare. Donațiile vor fi utilizate în cadrul campaniei „Și eu sunt aici”, care atrage atenția asupra riscului de izolare în rândul adolescenților cu autism. Campania include o serie de evenimente culturale și educaționale, oferind șansa tinerilor de a se integra în comunitate. Totodată, asociația invită comunitatea să fie informată, conștientizată și deschisă față de persoanele neurodivergente.
Mai multe detalii: www.copii-si-zane.ro